北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: 爱米粒

[美国绿卡] 求助:婚姻绿卡申请至今17个月 杳无音讯

系主任

最佳新人常驻居民

爱米粒 发表于 2014-10-8 12:08
我不太记得是不是fedex 反正就类似的一个小门脸 我当时也质疑了

突然发现我真是什么也不知道。。。 ...

那就是假的阿.小门脸打指纹..?移民局会让你去专门的地方打指纹,但是你连体检都没有...你要怎么申请绿卡...........

游客

游客

系主任

最佳新人常驻居民

美美是个好青年 发表于 2014-10-8 12:28
如果你确认没有查到交钱的信息,你就重新开始申请绿卡吧,找个律师给你弄。你老公或许有难言之隐,比如是不 ...

同感!!!

游客

初中生

移民局8月8号回复如下:J B是议员名字 Y是楼主 C是老公
不是原件 我就直接手打出来给大家辨别 谢谢大家

Dear Ms.J B

Our office get your letter date July 23,2014 about the Ms.Y and Mr.C's(ID xxx-xx-xxxx)I-130,I-485 application file,we are confident that together we can develop a mutually beneficial for Ms.Y and Mr.C case on your concerns.

The application files it is back from Los Angeles ICE office to my office(as today Aug.8,2014),due to this urgent handle and review DHS will closed this application information on DHS computer system have officer special review and process Mr.C's I-130 application now as is urgent case,after our office approve next step is NVC to issue the alien visa number than our dept. also will urgent approve Ms.Y's I-485 application,the estimate final work for applications can be finish by before end of year 2014,and my office will keep information your office this case update,if you have any question please feel free ask it,I am happy to apply for you.

Thank you again for your continued engagement regarding immigration enforcement matters.Even under these difficult fiscal circumstances,ICE remains committed to its law enforcement partnerships and we look forward to continuing to work closely with you through other initiatives to address your community's public safety issues.

这种英文水平你能忍么????没有哪个句子没有语法错误的。读得我头疼!!!!!!!  发表于 2015-6-5 09:35

初中生

美美是个好青年 发表于 2014-10-8 12:19
移民局的工作人员英语不太好呀

麻烦你进来看一下我手打一封移民局回信 谢谢你

初中生

如果你确认没有查到交钱的信息,你就重新开始申请绿卡吧,找个律师给你弄。你老公或许有难言之隐,比如是不 ...

我结婚超过两年了
我还是想确定会不会不是从联名银行付钱的  如果他真的没有在办然后就自己想办法办
如果真的没有办 我也不知道怎么样了 毕竟不是冲着绿卡来的 感情在 但是如果真骗我这婚姻也不知道怎么走下去。。。

初中生

之前有过婚姻 但有没有办假结婚绿卡我就不知道了 问了也不会说的吧。。。

初中生

美美是个好青年 发表于 2014-10-8 12:31
你有你自己的出生证明吗

好像也没有出生证明 没有体检 还有哪些必须材料?我今晚确认一下

初中生

周松蓓 发表于 2014-10-8 12:12
那就是假的阿.小门脸打指纹..?移民局会让你去专门的地方打指纹,但是你连体检都没有...你要怎么申请绿卡.. ...

谢谢你们 这里风气好正 我本来预备一堆人进来骂我

系主任

最佳新人常驻居民

爱米粒 发表于 2014-10-8 13:03
之前有过婚姻 但有没有办假结婚绿卡我就不知道了 问了也不会说的吧。。。
...

我觉得也许是你老公跟前妻没有离婚吧,有难言之隐什么的吧.

助理教授

周松蓓 发表于 2014-10-8 13:16
我觉得也许是你老公跟前妻没有离婚吧,有难言之隐什么的吧.

我都认为是这样

游客

游客