北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: 鬼仔咬一口

受很多妹子所托,鬼仔没节操做坏人,证据来了不要装了

副教授

瀚海云天US 发表于 2013-5-15 17:40
无所谓啦,我大把沙发,唔差一张半张!

其實呢,我想知道,沙發完,之後呢?

高级院士

团结紧张,严肃活泼的家里蹲集团CEO

热心巡查员人间战士最佳新人购物达人常驻居民论坛元老

Ck_Cikie 发表于 2013-5-15 17:41
其實呢,我想知道,沙發完,之後呢?

之后就无之后嘞~无聊吖嘛,米稳D嘢玩下咯!
123,齐步走!

科学家

最佳新人常驻居民

瀚海云天US 发表于 2013-5-15 17:05
低买高卖仲要扮晒好人,咁都睇唔明?

原来骨盆可以有甘多问题噶,好惊啊,我要唔要都买翻个矫正下呢

算把啦你,噻钱!人地吖,想昆你买嘢,就梗系吓到你半死先架啦!  发表于 2013-5-15 18:57

副教授

瀚海云天US 发表于 2013-5-15 17:42
之后就无之后嘞~无聊吖嘛,米稳D嘢玩下咯!

你好得閒bo~~~睇來田納西真系好悶的感覺。。哈哈。

高级院士

Ck_Cikie 发表于 2013-5-15 17:44
你好得閒bo~~~睇來田納西真系好悶的感覺。。哈哈。

我其实都好多嘢搞架,不过呢排好D咁之嘛~一般下昼开始就得闲D,到个女翻嚟又开始忙,等佢训左我又解放喇!
123,齐步走!

副教授

瀚海云天US 发表于 2013-5-15 17:47
我其实都好多嘢搞架,不过呢排好D咁之嘛~一般下昼开始就得闲D,到个女翻嚟又开始忙,等佢训左我又解放喇 ...

你做媽咪嘎拉?!!!!!!
睇5多出bo!~~

你系米又生左個混血個呢~~哈哈

嘘~读高中喇!  发表于 2013-5-15 18:51

博士后

挖。。。。。。还老逛她的帖子。。。。。。。。。。。。倘不牢了

副系主任

翻滚吧、春卷儿~!

最佳新人常驻居民

之前还觉得这姑娘编辑帖子很用心,自从看了她的丰胸帖,我的脑海中就只剩"传销"了。。。

+1  发表于 2013-5-15 19:04

博士后

最佳新人

= = 原来是她,,,她好像在我这里的。。。大犹他。。。 =

副教授

Ck_Cikie 发表于 2013-5-15 17:49
你做媽咪嘎拉?!!!!!!
睇5多出bo!~~

OMG!!!!!!!!
真系同你個女爭幾年著噢。。。(不過都已經就來23歲高齡了,哈哈哈)

系主任

最佳新人常驻居民论坛元老情人节限量

唔系啊嘛- -。。。好久唔黎论坛出左甘样噶事。。我觉得乐儿超好人噶。。。距卖我野都系半卖半送噶。。。

高级院士

我不是西瓜精o(>﹏<)o

最佳新人常驻居民论坛元老

天= 0=
two face dog be bbs host 汪汪汪汪汪

高级院士

Ck_Cikie 发表于 2013-5-15 17:53
OMG!!!!!!!!
真系同你個女爭幾年著噢。。。(不過都已經就來23歲高齡了,哈哈哈) ...

我好似你咁大都就嚟做亚妈嘞~
123,齐步走!

副教授

瀚海云天US 发表于 2013-5-15 17:58
我好似你咁大都就嚟做亚妈嘞~

我都恨嫁嘎。。
可惜我媽話未到27 5比嫁。。。
幸福噢~~敢早做媽媽,,以後個女米好早出來做也,你可以享福拉~哈哈。。
不過我e+系恨嫁多d。。。生仔就遲d先拉~哈哈。

副系主任

专业美瞳代理的格子店主

常驻居民最佳新人论坛元老

john里 发表于 2013-5-15 17:38
个人觉得一个愿打一个愿捱

我说了赚钱可以,不要装了,还有好多妹子都不知道原来花了这么多冤枉钱
我就是我, 我行我素的我.
精灵眼美瞳网
https://www.eyefairy.us