北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: 匿名

[心情闲聊] 最近发生太多华人遇难的事

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 17:52:06
Pwvp 发表于 2019-9-30 16:56
你的大脑也跟着一起遇难了?

你语言逻辑分析能力不好就不要学别人做hater/键盘侠 okay? 做就做的professional一点拜托?

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 17:52:44
匿名者 发表于 2019-9-30 15:54
没关系,金子到哪都发光 重要的是快乐

嗯谢谢你的留言,开心才是最重要的。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 17:53:25
匿名者 发表于 2019-9-30 16:14
如果真不喜欢念完书就离开呗,有得选择的话,没有人会生活在一个不适合自己的地方吧 ...

是打算读完书就走了,嗯人生苦短,不要勉为其难。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 17:54:40
匿名者 发表于 2019-9-30 16:10
说实话在哪都没有人人平等. 平等永远只是相对的. 有时候是心态问题. 记得有次回国开车不小车开错了. 绕进了 ...

理解你的意思,我尽量学会看开,年纪不够,心胸不够宽阔吧。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 17:55:12
colin110 发表于 2019-9-30 16:10
加油 好好活
这里已经相对公平了 没有什么事情是绝对的

嗯凡事有利弊 谢谢你的留言

禁止发言

副校长

美国虚情假意的政治正确,和中国赤裸裸的政治高压,都让人厌恶。但在这边混得久了,对前者更容易接受一点吧

博士后

匿名者 发表于 2019-9-30 17:49
Can you stop being a hater and learn how to leave valuable comments instead of bullshit like this? ...

Keep crying like a biach. I'm so enjoy watching shitholes like you getting mad.

匿名
匿名  发表于 2019-9-30 18:13:26
觉得国内也不好混啊,都是靠关系,自己还要会来事。当然起码国内没有种族歧视。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-9-30 18:22:52
IAMNUMBERTWO 发表于 2019-9-30 18:03
Keep crying like a biach. I'm so enjoy watching shitholes like you getting mad.

Wait what? Who the hell is getting mad? You obviously seem more paranoid, motherfucker

博士后

匿名者 发表于 2019-9-30 18:22
Wait what? Who the hell is getting mad? You obviously seem more paranoid, motherfucker

Yeah, good luck with your h1b extension

研究生

wpan 发表于 2019-9-30 18:00
美国虚情假意的政治正确,和中国赤裸裸的政治高压,都让人厌恶。但在这边混得久了,对前者更容易接受一点吧 ...

正解 正解 正解

匿名
匿名  发表于 2019-9-30 18:38:05
匿名者 发表于 2019-9-30 15:30
Do you have a human brain? If don't, just ignore my question. If you DO! Does your brain function we ...

I am sorry you get offended. If you look at what you wrote ... it seems you are either unhappy or  in a depressed mood. I am trying to be the devil’s advocate ... and playing you so you can make a better decision. I do hope I succeeded !!! You don’t have to thank me ... just send me a check :) haha ... good luck in whatever you plan to do ... but being in law ... you got to be White ... otherwise you will be further unhappy and depressed !!! Does this make sense to you dear ?

研究生

楼主又会英文才23为什麼会沒朋友沒社交呢?

研究生

其实国内国外都差不多吧,没有绝对的好坏只是米自己习不习惯
国内各种事情每天也有很多啊
我本身的性格就是喜欢安静喜欢自己做自己的事儿所以我喜欢待在这边
我也有朋友觉得这边实在太无聊了天天回国
其实还是看你自己的喜好