北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[工作/职场] 失业金

小学生

楼主
You are receiving this email because you were paid unemployment benefits through the Pandemic Unemployment Assistance (PUA) program. 

Per the federal Continued Assistance for Unemployed Workers Act of 2020, you are now required to submit verification of your income earned or an official work offer prior to the pandemic (in 2019 or 2020) in order to be eligible for PUA.

Failure to respond and provide documentation will result in your claim being disqualified. If your claim is disqualified, you will need to repay all benefits received after December 27, 2020. 

Please complete the four required steps:

1) Sign in

2) Complete the questionnaire

3) Upload the required documentation of your earnings or official work offer

4) Certify your answers and submit

有人收到这样的吗,目前没有上班,这个到底什么意思了
收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

匿名
沙发
匿名  发表于 2021-4-13 20:27:08
您收到此电子邮件是因为通过大流行性失业援助(PUA)计划获得了失业救济金。

根据2020年联邦《失业工人持续援助法》,您现在必须在大流行之前(2019年或2020年)提交您的收入证明或正式工作报价的证明,才有资格获得PUA。

不回答和提供文件将导致您的索赔被取消资格。 如果您的索赔被取消资格,则您需要偿还2020年12月27日之后收到的所有福利。

请完成四个必需步骤:

1)登录

2)完成问卷

3)上传您的收入或正式工作机会所需的文件

4)验证您的答案并提交

匿名
板凳
匿名  发表于 2021-4-13 20:33:32
请问楼主在哪个州?

匿名
地板
匿名  发表于 2021-4-13 21:53:34
我纳闷的是为什么要你提交收入证明或者工作报价证明?

匿名
匿名  发表于 2021-4-13 22:40:58
楼主,你的账户现在正常吗?显示paid?

小学生

回复:板凳 匿名

小学生

回复:Bing76787146

是啊,如果不提供,要取消还要还之前的失业金

匿名
匿名  发表于 2021-4-14 00:25:26
Bing76787146 发表于 2021-4-14 00:18
是啊,如果不提供,要取消还要还之前的失业金

你的是有UI转的PUA吗?

匿名
匿名  发表于 2021-4-15 12:42:52
姐姐,你的事情处理的怎么样了?

初中生

回复:Bing76787146

我记得好像只用上传合法工作的资格吧 例如绿卡 在你的账户里就可以做了

小学生

回复:9# 匿名

匿名者 发表于 2021-4-15 12:42
姐姐,你的事情处理的怎么样了?

你也收到过吗

小学生

回复:10# Wilsonsshop

Wilsonsshop 发表于 2021-4-15 17:01
我记得好像只用上传合法工作的资格吧 例如绿卡 在你的账户里就可以做了

你收到过