北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[出入境/海关] 求问i94少了入境记录怎么办!跪求大神们!!

匿名
楼主
匿名  发表于 2016-7-2 20:15:31 |只看大图 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
去年圣诞节坐游轮去加勒比 然后现在才发现i94只有出镜记录而且还是unkown! 然后根本没有入镜纪录 所以美国是觉得我现在人还不在美国么!
这怎么办啊 求指点啊!

收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

助理教授

沙发
我坐游轮从来都是只有离境没有入境的…都五次了,至于怎么办…我也不知道…据说可以联系CBP补?

匿名 (楼主)
板凳
匿名  发表于 2016-7-2 20:52:04
YY有个T 发表于 2016-7-2 20:43
我坐游轮从来都是只有离境没有入境的…都五次了,至于怎么办…我也不知道…据说可以联系 ...

那来回美国没有麻烦么? 因为我过几天要回国了 不知道再回来有没有麻烦 我是学生签证

匿名
地板
匿名  发表于 2016-7-2 21:25:32

院士

丢月城大祭司

最佳新人常驻居民

下面小字上都写清楚了:

Please be advised that CBP documents travel from a variety of sources. The travel history provided on this website is only a tool to assist the public and is not an official record for legal purpose. The following travel may not be reflected: land border arrivals/departures, closed loop cruise arrivals/departures, air carrier reservation updates, and USCIS updates, changes of status, extensions of stay or adjustments of status. If the travel history provided is not complete, there is no action to take. U.S. Citizen and Lawful Permanent Resident travel is NOT provided on this website.

为师不放心,折回来补一刀

匿名
匿名  发表于 2016-7-2 21:56:45

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2016-7-2 22:28:24
usnma 发表于 2016-7-2 21:45
下面小字上都写清楚了:

Please be advised that CBP documents travel from a variety of sources. The t ...

谢谢啊! 我还一直都挺担心的