北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[Barclay信用卡] 有没有小伙伴收到SM的那个1,2,3月每个月花500给1万点的offer

大学生

楼主
事情是这样的,我得到这个offer以后就辛苦完成任务,结果完成了以后到现在都没有收到10000点,然后我就发信息问他们,结果他们非要说这个offer是基于billing cycle的,结果我的statement day 是1月4号,意思是我一月4号之前要花500。
这是offer的细节:
1 Offer is valid for select cardmembers and is not transferable. You will earn 10,000 bonus Reward Points after you charge over $500 in net retail purchases (purchases that are not returned or rescinded) each month from January 1, 2016 through March 31, 2016 based on the transaction date. If you do not spend over $500 in any of the 3 months of the promotion, you will not be eligible for any bonus Reward Points as part of this offer. To receive your bonus Reward Points, your account must be open, active and in good standing. Purchases made during periods when your account is delinquent, your balance exceeds your credit line or your account is otherwise not in good standing as defined in your Cardmember Agreement do not qualify for this offer. Your bonus Reward Points will appear on your statement up to 6-8 weeks after the end of the promotion. Net retail purchases do not include such things as the purchase of money orders, traveler's checks, foreign currency, lottery tickets, gambling chips, wire transfers, person-to-person money transfers or using the account to obtain a cash advance.

2 Primary cardmember is financially responsible for all authorized user transactions.

打电话过去,又说这个是系统自动的,等活动结束6-8周才能收到,那么问题来了:
1)那有没有小伙伴已经收到点数呢?
2)这个到底是基于自然月还是billing cycle啊

谢谢大家啦。。
收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

大学生

沙发

教授

最佳新人

板凳

博士后

地板
客服满嘴跑火车 不可信  读了你发的term 觉得是自然月   从没收到SM bonus offer 楼主持有sm多久了 消费多还是很少

大学生

额。。。。。挺好的卡

大学生

vznf 发表于 2016-4-17 21:37
客服满嘴跑火车 不可信  读了你发的term 觉得是自然月   从没收到SM bonus offer 楼主持有sm多久了 消费多 ...

对啊,一会说按照billing cycle,一会儿又按照post date,净胡说八道,我就怕我辛辛苦苦完成任务不给我
去年9月申请的,消费平均不会超100,主要总开卡,得先紧着完成开卡任务。

博士

我也是这个优惠 完成了以后 他们倒真给了一万分

博士后

不是蟋蟀 发表于 2016-4-18 07:29

过多久到的呢?
123 Discover BBR
HG UA BCP Amex HHonors PRG

助理教授

最佳新人

我两周前到的10000点。

我读收到的信时感觉也是自然月,不过我的OFFER差很多,是750一个月,刷三个月才给。

自己按自然月刷的,没太注意账单月的事,估计那样算也够。没法给楼主更多DP。

大学生

不是蟋蟀 发表于 2016-4-18 07:29

啥时候给的?

大学生

扭腰客 发表于 2016-4-18 07:58
我两周前到的10000点。

我读收到的信时感觉也是自然月,不过我的OFFER差很多,是750一个月,刷三个月才给 ...

好,谢谢你

博士

博士

一个多月吧 还以为不给了 结果还是给了

大学生

不是蟋蟀 发表于 2016-4-18 14:25
一个多月吧 还以为不给了 结果还是给了

谢谢DP

博士后

为什么从来没有SM的offer