北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[出入境/海关] 请问谁知道婴儿用的DHA&ARA灌装水能带回国吗?

博士后

你有何不开心的事? 说出来让我们赞个!

最佳新人常驻居民

楼主

请问谁知道婴儿用的DHA&ARA灌装水能带回国吗?不知道这类东西安检能通关吗?有没有官方有这类信息的相关说明?知道的朋友请告知一下、非常感谢!
Enfamil Nutramigen Lipil Infant Formula, Hypoallergenic, Ready to Use - 1 qt can

Babies 0-12 months. Iron fortified. Do not add water. For babies with colic due to cow's milk protein allergy. A blend of DHA & ARA - Nutrients found in breast milk. Nutramigen Lipil is a hypoallergenic, lactose-free formula for babies who develop cow's milk protein allergy symptoms such as excessive crying or rash. Lipil is a blend of DHA and ARA, important nutrients also found in breast milk that promote brain and eye development. Experts agree on the many benefits of breast milk. If you choose to use infant formula, ask your baby's doctor about the many benefits of Nutramigen Lipil.
收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享
舍得不曾舍得的舍得会舍得,习惯不曾习惯的习惯会习惯。

系主任

最佳新人常驻居民论坛元老

沙发
奶粉跟水奶可以随身携带上机的,只要不超重
微信又die了,咋办?

匿名
板凳
匿名  发表于 2015-9-25 16:20:23
我爱322 发表于 2015-9-24 19:26
奶粉跟水奶可以随身携带上机的,只要不超重

你的意思是这种灌装水是能随身携带上飞机的吗?  如果是放行李也是可以的?

LZ说的这个不清楚但是我只知道葡萄酒是可以的。

系主任

最佳新人常驻居民论坛元老

地板
匿名者 发表于 2015-9-25 15:20
你的意思是这种灌装水是能随身携带上飞机的吗?  如果是放行李也是可以的?

LZ说的这个不清楚但是我只知 ...

婴儿的奶粉跟水奶都能跟随身行李上机。我是有婴儿随身带的,如果你没有,那我就不知道了。
微信又die了,咋办?