北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: Udon_妹

[晒货专区] 【udon】戴了一天日抛的心德分享

系主任

美容达人最佳新人常驻居民论坛元老精华达人

龍呆猫 发表于 2014-4-3 20:38
我小学就两百多了。。后面一年一百唐不牢了我就做了啧啧。。。便利的很
...

我也是啊!小学3年级就250了.... 到现在550

系主任

美容达人热心巡查员热心居民最佳新人常驻居民精华达人论坛元老

Udon_妹 发表于 2014-4-3 20:38
有啲难度 虽然我都喺甘捻 因为哩个牌子无model相 想show比人睇都唔得
...

你做model米得咯!!仲有边个适合得过你呀!!!!!
牙齒齒齒齒

副教授

最佳新人常驻居民

haokan 好看!!!

多谢楼主分享: 4.0
多谢楼主分享: 4
谢谢亲  发表于 2014-4-3 21:45

助理教授

想问一下,直径多少mm啊?

系主任

小K娃 发表于 2014-4-3 20:42
想问一下,直径多少mm啊?

14.0

助理教授

Udon_妹 发表于 2014-4-3 20:43
14.0

不错!

系主任

陈牙齿 发表于 2014-4-3 20:39
你做model米得咯!!仲有边个适合得过你呀!!!!!

实在捻唔出d妆嚟搭个con 但次次睇落一样又好闷 i mean大众会视觉疲劳

系主任

小K娃 发表于 2014-4-3 20:44
不错!

觉得略低调

系主任

Udon_妹 发表于 2014-4-3 20:44
实在捻唔出d妆嚟搭个con 但次次睇落一样又好闷 i mean大众会视觉疲劳

5会

画了不对味的妆不一定满足每个人口味呢。。单纯睫毛衬出美瞳觉得最好睇!

牙齒齒齒齒

系主任

陈牙齿 发表于 2014-4-3 20:50
5会!

画了不对味的妆不一定满足每个人口味呢。。单纯睫毛衬出美瞳觉得最好睇!

甘我下次贴个下睫毛来 反正大把假睫毛未用过 又卖唔出~
只不过卸果阵好麻烦 啲胶水位搞到人都癫

系主任

Udon_妹 发表于 2014-4-3 20:54
甘我下次贴个下睫毛来 反正大把假睫毛未用过 又卖唔出~
只不过卸果阵好麻烦 啲胶水位搞到人都 ...

你戴完发图之后肯定好快sold out
我都好惊睫毛胶水啊TAT!!戴过2,3次就5想戴。。(其实系戴都要成3个字先戴得上=__=)好q麻烦。。

牙齒齒齒齒

系主任

陈牙齿 发表于 2014-4-3 20:56
你戴完发图之后肯定好快sold out
我都好惊睫毛胶水啊TAT!!戴过2,3次就5想戴。。(其实系戴 ...

。。新翻嘅con未加我嘅图唔喺甘好卖
之前好钟意黐 而架觉得好烦 啲胶水走晒入睫毛啲隆隆拉拉度 好难搞

系主任

Udon_妹 发表于 2014-4-3 20:59
。。新翻嘅con未加我嘅图唔喺甘好卖
之前好钟意黐 而架觉得好烦 啲胶水走晒入睫毛啲隆隆拉拉度 好 ...

系喇。。有无d蓝得比较自然(又5好太灰)嘅14.2左右嘅con介绍。。
牙齒齒齒齒

系主任

陈牙齿 发表于 2014-4-3 21:02
系喇。。有无d蓝得比较自然(又5好太灰)嘅14.2左右嘅con介绍。。

你话蓝得好混血果d? 有好多....

副系主任

最佳新人常驻居民

活捉LZ美妞一枚
看什么看,没看过签名啊!土鳖!