北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: 匿名

[心情闲聊] 外国同事说:没想到中国还有车 我觉得中国很穷的

初中生

对,中国挺穷的,没房没车,可能是美国借太多钱的关系吧!为啥借那么多钱?哦可能是因为美国太多傻子只会吃甜甜圈和开枪扫射。我认同你。

Yeah, China is very poor, did not have house and cars, probably because of United States borrow too much money from us, why borrow money from China? Oh, it may be that too many fools in the United States only eat donuts and shoot fire. I agree with you.

系主任

Dani1213 发表于 2018-2-21 21:00
告诉他中国没有汽车,问他是从哪里得到的消息说中国有车?告诉他他被骗了 ...

哈哈哈哈这个挺好

匿名
匿名  发表于 2018-2-22 11:57:36
Chinese people, due to limited conditions, has developed other methods for transporting mass population far and fas. Even the horses in China can do 500km in daytime and 400km in the night time (日行千里夜八百)! Who needs a car when you have the horse!

想其他怼回去的方式,自行搜索 Quora - Does China have cars?

匿名
匿名  发表于 2018-2-22 12:04:36
麦爬爬 发表于 2018-2-21 20:21
这种弱智还用得着怼回去吗 穷的家里连电视电脑都没有吧

哈哈哈

副系主任

and you are proud of that?

小学生

美国竟然没有高铁?我以为美国好富有

系主任

我也没想到你居然不知道

禁止访问

匿名
匿名  发表于 2018-2-22 12:23:06
我去面试的时候,还有人问我会不会用电脑呢

博士后

想起之前说:我们都是骑马上班的梗

助理教授

就别怼了 这种外国大傻子基本没救了

副教授

副教授

很多美國人還以為中國是第三世界國家

高级院士

吃到肉肉就很开心╮(╯3╰)╭

最佳新人精华达人旅游达人

助理教授

yeah. and u know what we don’t have too ? airplanes!! God bless me having a good body~so I could swim across the pacific ocean and work in here.
呵呵