北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[报税] 新人入職 怎麼填寫W4?

匿名
楼主
匿名  发表于 2018-5-26 22:20:48 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式
樓主單身 無孩,第一份工作,公司讓填寫W4表格。我是應該 A填1 然後 B再填1 其他都不用填了對嗎?一共 2
A.Enter “1” for yourself if no one else can claim you as a dependent
B Enter “1” if:
{
• You are single and have only one job; or
• You are married, have only one job, and your spouse does not work;
or
• Your wages from a second job or your spouse’s wages (or the total
of both) are $1,500 or less.
}
C Enter “1” for your spouse. But, you may choose to enter “-0-” if you
are married and have either a working spouse or more
than one job.
D Enter number of dependents (other than your spouse or yourself) you will
claim on your tax return
E Enter “1” if you will file as head of household on your tax return (see
conditions under Head of household above)
收藏收藏1 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

博士

沙发
对,除非你收入特别高。

匿名 (楼主)
板凳
匿名  发表于 2018-5-27 13:23:40
糖大有 发表于 2018-5-26 22:51
对,除非你收入特别高。

請問 Head of household 可以填麼?

博士

地板
填1就好啦,到时候报税少补多退。该是你的跑不掉,只是看你早拿还是晚拿钱。有的人投资赚钱没交税、后面一样要补。

博士

匿名者 发表于 2018-5-27 13:23
請問 Head of household 可以填麼?

不建议,因为你没有需要抚养的人。
不过就像楼上所说的,税这种东西多退少补,主要看你。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2018-5-27 22:32:48
许愿精灵 发表于 2018-5-27 20:01
填1就好啦,到时候报税少补多退。该是你的跑不掉,只是看你早拿还是晚拿钱。有的人投资赚钱没交税、后面一 ...

好的,谢谢。

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2018-5-27 22:33:15
糖大有 发表于 2018-5-27 21:53
不建议,因为你没有需要抚养的人。
不过就像楼上所说的,税这种东西多退少补,主要看你。 ...

好,谢谢 那就A B个填1就可以了,谢谢你了。