北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: 匿名

[美国绿卡] 疫情期间申请婚绿

博士后

回复:

疫情期间可能慢点 bless呀

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 09:04:24
匿名者 发表于 2020-7-30 06:15
我延长信不到20天 六月底寄出的 所以真的说不清 很多很多很多人 绝大多数人现在都是等两个月拿延长信 ...

请问你是哪个location呢 AZ or TX?

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 09:04:47
匿名 (楼主) 发表于 2020-7-30 07:46
现在真的要这么久呀?好惊讶

现在这么久收到感觉也是正常进度了,按照现在的情况不知道打指模会多久通知

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 09:10:13
匿名者 发表于 2020-7-30 05:55
论坛上的帖子都是很快收到receipt
Case by case

为啥ohio会那么快啊 我在ky 不知道会不会快点

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 09:20:50
我和你们说,我19年五月申请的婚姻绿卡,老公公民。到现在面试通知都没有到...坐标纽约布鲁克林市中心。你们且等吧。

博士后

还不到一个月,疫情之前的标准看其实也不算很长时间,何况现在确实慢一点,再等等吧

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2020-7-30 09:52:41
匿名者 发表于 2020-7-30 08:03
你是今年结婚吗  假如是去年结婚 就可以有一起报税的证据
864担保能过就好

我们是今年才结的婚,财务方面应该问题不大吧,我一个人的收入就够了

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2020-7-30 09:53:20
月亮亮儿 发表于 2020-7-30 09:00
疫情期间可能慢点 bless呀

谢谢你!这个疫情把一切都打乱了,我们的婚礼也要推迟,头都大了

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2020-7-30 09:53:48
匿名者 发表于 2020-7-30 09:04
现在这么久收到感觉也是正常进度了,按照现在的情况不知道打指模会多久通知 ...

好心塞!这个疫情真是要命了!

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2020-7-30 09:56:31
匿名者 发表于 2020-7-30 09:20
我和你们说,我19年五月申请的婚姻绿卡,老公公民。到现在面试通知都没有到...坐标纽约布鲁克林市中心。你 ...

我的天!这么久吗?那真不知道什么时候才能拿到卡了....

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2020-7-30 09:57:06
sleepingmachine 发表于 2020-7-30 09:40
还不到一个月,疫情之前的标准看其实也不算很长时间,何况现在确实慢一点,再等等吧 ...

谢谢!这个疫情弄得人心态都崩了.....

博士后

我是去年11月寄出的,等了一个半月才收到receipt!我都以为寄丢了正准备重新寄呢~所以lz再等等,只要是tracking显示寄到了就隔一个礼拜给移民局打个电话问问...

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 10:28:44
匿名者 发表于 2020-7-30 09:10

ky挺快

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 11:07:23

WASHINGTON—U.S. Citizenship and Immigration Services is accepting applications for two funding opportunities under the Citizenship and Assimilation Grant Program. The grant opportunities, mandated by Congress and funded with appropriations rather than the agency’s operating funds, will provide up to $10 million in grants for citizenship preparation programs in communities across the country.

These competitive grant opportunities are open to organizations that prepare lawful permanent residents for naturalization and promote civic assimilation through increased knowledge of English, U.S. history, and civics.

USCIS expects to announce award recipients in September 2020, if agency staff are available to review applications and oversee the program. However, should agency staff be furloughed in late August, USCIS anticipates that the grant program could be impacted or even terminated for the fiscal year.

匿名
匿名  发表于 2020-7-30 11:11:03
匿名者 发表于 2020-7-30 09:10

Ky已经非常不错了