北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[求收养/想领养] 急寻免费收养,NJ/NY

博士后

楼主
我印度同学跑路,印度现在因为疫情不让任何动物入境,所以急寻收养。她3月16飞机,所以只剩下15号一天的窗口了。猫猫详细信息如下:

Hi,
A little about Zuu..

Breed - Himalayan Ragdoll (Persian)
Gender - Male
Birthday - 6th July 2016

He is not neutered or sprayed. All his vaccination records are upto date. I have attached a couple of images for reference. 

He is happy to play by himself but has lived with 2 cats before and loves their company too. He is calm, extremely friendly and loving. Loves his treehouse with some catnip. Usually is not alone for more than 20-24 hours. Give him his treats and he'll be your best friend!

最后补一句,虽然不是我的猫,但希望领养人是真心对猫好的,唉。

收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

小学生

沙发
请问猫还在吗,坐标费城

小学生

板凳
纽约 求私信

小学生

地板
猫猫还在吗?坐标纽约,求私信~~

小学生

你好 请问猫咪还在么 我的坐标是ny

小学生

我自己有一只布偶,我可以让他们做个伴,坐标LA

博士后

不知道为什么更改不了帖子。猫猫在同学走的当天找到了好人家,谢谢大家的支持,抱歉了。