北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

2004 Mazda 6 贱卖求带走

博士

楼主
城市:
类别:
Owner卖车
年份:
品牌:
Mazda
型号:
6 I
价格:
4200 $
里程:
77000 Miles
04年的马六,clean title平时每天开去上学。 车况很好,买回来一年从来没修过,4条轮胎,刹车片都是新的,加了mp3 input, 车子的音响不错,平时听歌也很带感的。这车还带了sport package,手自一体的变速箱,另外加装了k&k air intake,绝对的省油,另外因为车身轻的原因,加速也还不错。这是一台很好的车,虽然我也换了不少车了,但我一直留着这一台车备用,因为真的用起来很放心,但最近换了一台四座车,所以这一台就打算卖了。价格那么便宜的原因是因为我前几个月车尾碰了一棵树,但绝对不影响正常驾驶。总而言之,希望有心人不要错过这台车。附上英文的广告    http://portland.craigslist.org/clc/cto/4120113396.html

For sale a 2004 Mazda 6 with 77K Miles, It's my daily driving from campus to home. It have excellent condition and CLEAN TITLE. I own the car for one year and it NERVER HAVE ANY MECHANIC issues on it. Hate to sell it, but I have to lead it go because I need cash to pay the tuition fee for the next Semester.
This car comes with factory Sport package, Rear spoiler, Power Seat, Power windows, Remote Key, Auto Transmission with Manual Option both options lead the car have nice looking and fun to drive.

After market:
Brand New four tires just have thousands miles on it (I have paper work to prove it)
Brand new rear break and the front break still have good shape
Mp3 input installed by Car Toy
K&K Air Intake

Please read this Carefully before you try to text me and make me a offer, The reason why I selling this car LOWER than the market value because It have some Body Damage ( I got NO accident on this car, but hit a tree in few months before) You can see the pics shows the car still have nice looking. If you interesting the car, TEXT 503 805 5117. My name is Damon, I will reply you when I available.
Don't Miss this car, it is a good car for driving.
Cash Only, I NO HURRY to sell it, so the lower baller players will be ignore. Thanks for reading.

收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

大学生

最佳新人

沙发
好车啊好车

系主任

最佳新人常驻居民论坛元老精华达人

板凳
价格不错哎。。哥们怎么不在纽约。。

博士后

地板
你要在加州就好了啊。。。

高级院士

肉肉的程序媛麻麻

最佳新人常驻居民论坛元老名誉版主

真的很8错 咋不在AZ~
小肉肉,在天堂。
想吃国内零食可以加我venus_phil

副校长

路人甲。。。。

最佳新人常驻居民精华达人申诉壮士美食达人情人节限量

我最近在看车 你要在我这 我绝对就买了
“有个朋友跟我说等她瘦了再来见我,我听了心里一紧,大概这就是最委婉的诀别吧 ”

研究生

离太远了~

博士后

其实离得不是很远、

博士

乔伊斯_ 发表于 2013-10-16 09:32
价格不错哎。。哥们怎么不在纽约。。

可惜了,读研打算来纽约呢[抱抱

博士

王俊凯-Jason 发表于 2013-10-16 09:33

开车去过几次加州,确实有点远,不过两个人换着来开的话还好

博士

angela_小团子 发表于 2013-10-16 10:46
我最近在看车 你要在我这 我绝对就买了

谢谢了

博士后

DDM 发表于 2013-10-16 13:08
开车去过几次加州,确实有点远,不过两个人换着来开的话还好

挺喜欢这车的。 能看清楚点坏的地方么

博士后

你要是过来旅游的时候直接卖了吧。

副校长

路人甲。。。。

最佳新人常驻居民精华达人申诉壮士美食达人情人节限量

DDM 发表于 2013-10-16 13:09
谢谢了

我最近看车都没有这个价位的车 唉。。。好想让你在我家附近。。。。
“有个朋友跟我说等她瘦了再来见我,我听了心里一紧,大概这就是最委婉的诀别吧 ”

大学生

王俊凯-Jason 发表于 2013-10-16 09:33

加州还嫌远啊,我宾州。。。。