北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
返回列表 发新帖
楼主: VictoriaXue

[美国绿卡] 二转十绿卡时间线记录

博士后

匿名者 发表于 2019-6-10 12:00
你假如是MSC的
那就恭喜你
我认识的今年三月的哦 已经ready for interview了 二转十 很多MSC的 不到半年拿 ...

好像MSC都需要面试?

匿名
匿名  发表于 2019-6-12 12:57:42
湖西莫厘 发表于 2019-6-12 12:33
好像MSC都需要面试?

二转十 MSC面试
为什么 我哪知道为什么
跟移民局打交道 没有why why why
no reason 了解一下

博士后

匿名者 发表于 2019-6-12 12:57
二转十 MSC面试
为什么 我哪知道为什么
跟移民局打交道 没有why why why

我可没问你为什么,神经质吗?

小学生

月亮亮儿 发表于 2019-6-12 09:17
我也是FL的 我是五月中递的材料 收到延长信 还没有收到指模 我在网上看有的人不需要打指模。 楼主的receipt ...

不是哦, 是MSC开头的

匿名
匿名  发表于 2019-6-16 13:57:23
I finally received my mail for the interview, it will be middle of July.

My time line- Fliled my ROC early Mar 2019.
          Received my extention letter Mid March 2019.
           Biomatic done Early Apr 2019.
           Received letter for Interview Mid June 2019.
          I will get interview Mid July 2019
Is there anything I need to prepare for the interview?
Accoding to interview letter they require me to bring all evidance again.
I sent them over 300 pages when I filed my I-751.
This is really ridicolous.  Why I need to bring evidance again.  We already provided over 300 pages.

你这个MSC就是这么牛!!!
你看看时间线
而且大多数MSC是这个节奏
提前恭喜你

小学生

匿名者 发表于 2019-6-16 13:57
I finally received my mail for the interview, it will be middle of July.

My time line- Fliled my RO ...

谢谢谢谢 已经收到指纹信了 月底就去打指纹

小学生

更新
2019/8/28 Case is Rady to be scheduled for an interview.

想请问下收到这个之后大概多久收到面试信啊?面试的时间会离面试信寄到的时间很相近么?
现在还在国内照顾家人,预定了十月底才能回美国,面试时间会不会很快呀?
谢谢大家!

匿名
匿名  发表于 2019-9-5 11:13:51
VictoriaXue 发表于 2019-9-5 07:47
更新
2019/8/28 Case is Rady to be scheduled for an interview.

等信通知 假如來了 面試還是按時去 祝福你

博士后

所以到底是什么州可以是MSC呢?