北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[美国公民] 公民面试

匿名
楼主
匿名  发表于 2019-5-21 13:01:49 回帖奖励 |倒序浏览 |阅读模式

请问最近有没有面试公民的?求分享经验,多谢

收藏收藏1 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享

匿名
沙发
匿名  发表于 2019-5-21 13:06:59
请分享timeline 谢谢

匿名
板凳
匿名  发表于 2019-5-21 13:08:34
纽约的
Hello everyone, I've just had my interview for the naturalization (N-400) based on 3 years Green Card (I am married to a US citizen). I applied with a pending I-751. The officer was super nice and everything went smoothly (it took 20 minutes in total!). Now I am waiting for the oath ceremony. I am in New York State.
Here my timeline:
ROC - date filed: March 6, 2018
N-400 - date filed: February 20, 2019
Bio appt. : March 6, 2019 (walk in)
Interview date: May 20, 2019
Approved : Yes
Oath Ceremony will be in two weeks.

Civics test questions:
1) How many amendments does the Constitution have?
2) What is freedom of religion?
3) What stops one branch of government from becoming too powerful?
4) How many US senators are there?
5) We elect a U.S. Representative for how many years?
6) If the president can no longer serve, who becomes president?

Reading test (on a tablet): who can vote?
Writing test (on a tablet): citizens can vote

The officer asked questions about my marital status (my spouse was married before and the officer asked for the divorce decree. I had it with me), my trips outside the U.S., my job and then he went over the questions that are in the form N-400.

匿名
地板
匿名  发表于 2019-5-21 13:11:20
英语好 十五分钟可以出来 祝好运

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-5-21 13:38:01

谢谢,我是去年10月底交的申请,11月打指模,一个星期前收到面试通知,下个月面试。担心考400表的名词解释

匿名
匿名  发表于 2019-5-21 13:48:32
DDQ101 发表于 2019-5-21 13:38
谢谢,我是去年10月底交的申请,11月打指模,一个星期前收到面试通知,下个月面试。担心考400表的名词解释 ...

那个需要多背名词解释 需要的 祝好运 我也是康州滴

匿名
匿名  发表于 2019-5-21 13:54:47
DDQ101 发表于 2019-5-21 13:38
谢谢,我是去年10月底交的申请,11月打指模,一个星期前收到面试通知,下个月面试。担心考400表的名词解释 ...

一切顺利哈

匿名 (楼主)
匿名  发表于 2019-5-21 14:07:09
匿名者 发表于 2019-5-21 13:48
那个需要多背名词解释 需要的 祝好运 我也是康州滴

太感谢了,真是及时雨。你也是在hartford考的吗?

匿名
匿名  发表于 2019-5-21 17:28:02
DDQ101 发表于 2019-5-21 14:07
太感谢了,真是及时雨。你也是在hartford考的吗?

我还没有考
祝你好运 考完再来更新

小学生

祝你好运!!再次感谢

小学生

回复:楼主 匿名

我是七八年前考的,给我印象就是挺简单。 基本上考试前一天晚上话一两小时看一下题库就行了,看早了没用,会忘。 考试我印象就是原题原句考你,一点不会绕弯变相考你。我记得进去之后好像大概问你叫啥,从哪来,现在干啥,然后让你签字。 基本是和你聊家常聊个三五分钟。考题就是从100题里面抽几道问你,好像答对5个以后他就不往下问了。问题我印象好像是美国国父是谁,美国建国时有哪几个州,现在总统是谁,美国主要两大政党是什么,谁起草了独立宣言 , 国庆节是哪一天...... 总的来说很简单,祝你好运

小学生

hgx2 发表于 2019-5-21 23:55
我是七八年前考的,给我印象就是挺简单。 基本上考试前一天晚上话一两小时看一下题库就行了,看早了没用, ...

谢谢,希望能沾到你的好运

匿名
匿名  发表于 2019-5-22 14:53:00

匿名
匿名  发表于 2019-5-25 09:01:19
https://youtu.be/h4XsC2-w054

YouTube很多视频 这是其中之一

YouTube搜一下 祝好运

小学生