北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
楼主: JARED27

[美国绿卡] 十绿pending 要不要转公民

博士

你补了吗,如果是的话关于亲友信有些问题,没打算公证,感觉签个名字就够了吧,需要ID的复印件吗

匿名
匿名  发表于 2018-11-21 12:24:25
JARED27 发表于 2018-11-21 11:34
你补了吗,如果是的话关于亲友信有些问题,没打算公证,感觉签个名字就够了吧,需要ID的复印件吗 ...

当然需要啊啊啊啊 需要ID的复印件 而而且还需要在上面签名 银行公证
亲友信的内容需要写成什么模式你知道吗

博士

匿名者 发表于 2018-11-21 12:24
当然需要啊啊啊啊 需要ID的复印件 而而且还需要在上面签名 银行公证
亲友信的内容需要写成什么模式你知 ...

我就是在网上查的模板,不太想管人家要ID复印,感觉挺隐私的

匿名
匿名  发表于 2018-11-21 13:19:11
JARED27 发表于 2018-11-21 13:02
我就是在网上查的模板,不太想管人家要ID复印,感觉挺隐私的

必需id 而且是必须绿卡or公民 内容不一定要跟模版一致 描述和你们夫妻其中一方是什么类型的亲戚或朋友 认识了多久 和你认识多久 每次聚会融洽呀 各种时间的聚会的描述 是要多描述你和你老公 家庭氛围多好多好

匿名
匿名  发表于 2018-11-21 13:22:01
请看USCIS的规定:

https://www.uscis.gov/tools/glossary/affidavit
                Affidavit                                                            A document in which a person states facts, swearing that the facts are true and
accurate. The person (the affiant) must include their full printed name and address, date and place of birth, relationship to the parties, if any, and complete details concerning how the affiant acquired knowledge of the events.  The affiant should sign the affidavit under oath and the signature should be witnessed by an official, such as a notary public.

-----------------

博士

匿名者 发表于 2018-11-21 13:22
请看USCIS的规定:

https://www.uscis.gov/tools/glossary/affidavit

了解了, 可是在论坛上看有的人没交或没公证也过了,就是运气被

匿名
匿名  发表于 2018-11-21 13:37:52
JARED27 发表于 2018-11-21 13:29
了解了, 可是在论坛上看有的人没交或没公证也过了,就是运气被

我临绿就给了五封

匿名
匿名  发表于 2018-11-21 13:42:15
JARED27 发表于 2018-11-21 13:29

别人没交 别人有孩子

博士后

我十绿是17年8月份申请的 等了一年18年8月底申请公民 9月初打指模 10月1日收到面谈已安排好 11月20日考的公民一切顺利 面试时要求带老公 合并面试的

小学生

IannLi 发表于 2018-11-23 17:34
我十绿是17年8月份申请的 等了一年18年8月底申请公民 9月初打指模 10月1日收到面谈已安排好 11月20日考的公 ...

你公民面试收到信让你带老公一起去的吗?

博士后

summerX 发表于 2018-11-25 16:35
你公民面试收到信让你带老公一起去的吗?

公民信没写 面试前两周 移民局给我打电话通知我了

小学生

好的谢谢你。 我现在情况跟你之前的很相似。 十年绿卡还没批   公民考试面试通知先来了。

匿名
匿名  发表于 2018-11-29 17:24:03
summerX 发表于 2018-11-26 01:55
好的谢谢你。 我现在情况跟你之前的很相似。 十年绿卡还没批   公民考试面试通知先来了。 ...

这样带老公去 祝顺利

匿名
匿名  发表于 2018-11-30 13:52:07
你寄出补的材料了吗
I just got a notification this morning that my card is being produced.It took 19 months to get approved.

Here's my timeline.

April 22,2017 -  packet send to california service center.
April 24,2017 - Received by uscis
May 8,2017  - Received  extension letter
May 20,2017 - Received biometrics letter
May 22,2017 - Called uscis to correct & update the  filling year to 2017 ( online status filling year was 2014 )
June 01,2017 - Biometrics scheduled.
March 5,2018 - case was received at my local office.
April 2018- passport stamped (Dallas)
July 19,2018 - transferred to Vermont service center
August 11,2018 -  received my 18 months extention letter

Sept 12,2018 - got an (rfe)request for additional evidence.
November 7,2018 - rfe Evidence send to Vermont
November 8, 2018 - delivered to USCIS Vermont
Nov 14, 2018 - Request for evidence was received
Nov 30,2018 - New Card is being produced

收到补充材料到制卡 不到一周

博士

匿名者 发表于 2018-11-30 13:52
你寄出补的材料了吗
I just got a notification this morning that my card is being produced.It took 19  ...

我是周三寄出去的,今天delivered。希望可以像你一样好运,btw你是在LA吗