北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架

[American Express运通卡] Amex挂失卡dispute失败

系主任

常驻居民最佳新人

楼主

被盗刷两笔
一笔amazon 40$+
一笔domina pizza本地店

然后大概我三四天后才发现卡不在手边,然后就打电话客服要求换卡,同时说了那两笔是unauthorized activity
结果我不到一周就收到结果email:
                                                                  We have rebilled your account
Information about your charge(s) enclosed below

We're writing to let you know that we were able to gather the enclosed information about the $42.73 charge(s) from DOMINO'S PIZZA 我所在州name. We hope that this information helps resolve your inquiry.

Since this concludes our investigation, we have reapplied the disputed amount of $42.73 to your account listed above. You can expect to see this on an upcoming statement.

If you have any questions, you can reach us anytime at americanexpress.com.

We're writing to let you know that we were able to gather the enclosed information about the $45.73 charge(s) from AMAZON MKTPLACE PMTS AMZN.COM BILL WA. We hope that this information helps resolve your inquiry.

Since this concludes our investigation, we have reapplied the disputed amount of $45.73 to your account listed above. You can expect to see this on an upcoming statement.

收藏收藏 分享分享 赞赞赞!赞赞赞! 踩踩踩!踩踩踩! 新浪微博微博分享
我未来丈母娘的女儿在哪里呢?

博士

沙发
继续找amex撕逼啊。申请卡的时候不是说100% cover for unauthorized charges.

博士后

板凳
正当dispute不成功的还是第一次见

大学生

地板
没看出失败啊。是我英文太差吗?

博士

不是说给你吧这两笔钱返回到你账户上了吗……

系主任

常驻居民最佳新人

就是不够拽 发表于 2018-7-17 00:31
没看出失败啊。是我英文太差吗?

更新了,看上面的图
amex说了能收集到信息,这样他们就认为是正当activity了

助理教授

继续斯,让商店提供消费凭证或者录像。否则楼主去小额告AMEX。现在AMEX一年不如一年

博士后

我上次被盗刷,调查结论也是这个。貌似只要商家给amex提供一个收据,amex就认为是正当消费。需要你再打电话告诉他们不是你刷的就行,可以要回来。

博士后

这种情况楼主需要打电话给amex客服。你打电话过去成功挂失的概率大很多

初中生

支持支持 随便看看!!!

系主任

常驻居民最佳新人

yangbaobao 发表于 2018-7-17 14:30
这种情况楼主需要打电话给amex客服。你打电话过去成功挂失的概率大很多

不仔细阅读,我就是致电客服挂失的

副系主任

"PHD"

call again.
not recognize. not authorize.

系主任

常驻居民最佳新人

muzj77 发表于 2018-7-17 11:02
我上次被盗刷,调查结论也是这个。貌似只要商家给amex提供一个收据,amex就认为是正当消费。需要你再打电话 ...

这算是把钱拿回来了吗?
今天打电话给我转fraud team了,然后挂了电话十分钟就收到这个SM信

博士后

被盗刷肯定可以dispute成功的