北美微论坛

App下载
扫码下载 App
联系我们
1框架
返回列表 发新帖

[加拿大签证] 中国公民美国F1身份申请加拿大旅游签2017年8月流水账

系主任

最佳新人

rocketfan23432 发表于 2017-9-6 23:19
谢谢。为什么consent form打两份?

官方要求。不相信你就看他们的文件要求。你问我为什么我怎么会知道呢

大学生

万能青年詹小炮 发表于 2017-9-7 08:41
官方要求。不相信你就看他们的文件要求。你问我为什么我怎么会知道呢

好的,谢谢。

小学生

With your passport(s), make sure you include:

The passport request letter you received from IRCC
Any applicable visa application centre (VAC) fees, such as passport transmission fees
Full contact information, including a phone number, email and your full return address
The VAC consent form (PDF, 18 KB)
A pre-paid return courier envelope, if applicable

consent form没有说要两份呀?

系主任

最佳新人

发芽的兔子 发表于 2017-9-8 23:05
With your passport(s), make sure you include:

The passport request letter you received from IRCC

研究生

请问楼主
填MO时 Pay to 信息空着麽?只填LOCKBOX 地址就好麽?